Advertisement

Ianis Hagi Galatasaray : Ianis Hagi: Galatasaray'a hayır diyemem : Ianis hagi'den galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama!

Ianis Hagi Galatasaray : Ianis Hagi: Galatasaray'a hayır diyemem : Ianis hagi'den galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama!. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Born 22 october 1998) is a romanian professional footballer who plays mainly as an attacking midfielder for scottish club rangers and the romania. Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor! Şu an rangers fc forması giymekte olan ianis, ayrıca türkiye ve romanya vatandaşıdır. „îmi doresc (să ajung la galata).

Digisport'a konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istiyorum. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi, benim için olağanüstü bir yıldı. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi. Ianis hagi, 22, from romania rangers fc, since 2020 right winger market value: Babasıyla futbol oynaya oynaya büyüyen ianis, babasının yolundan gitmeyi tercih etti.

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi ...
Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi ... from iasbh.tmgrup.com.tr
€6.00m* oct 22, 1998 in istanbul, turkey. Sadece i̇stanbul doğumlu olduğunu biliyorum. Galatasaray'ın hajduk split'i elemesi halinde uefa avrupa ligi'nde rakibi olma ihtimali bulunan glasgow rangers'ın yıldızı ianis hagi bu eşleşme hakkında açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. İstanbul, türkiye) ofansif orta saha mevkinde forma giyen solak rumen futbolcudur. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım. Digisport'a konuşan ianis hagi, 'galatasaray sevdiğim bir kulüp. Galatasaray, gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi'yi transfer etmek için fiorentina'ya teklif yaptı.

Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm.

Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Galatasaray efsanesi hagi'nin oğlu olan ianis, 22 ekim 1998 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Gheorghe hagi, ianis'i ilerleyen yıllarda galatasaray'da görecek miyiz? sorusuna ise, nerede göreceğinizi bilmiyorum. Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta. Presedintele clubului turc galatasaray istanbul, unal aysal, a anuntat ca il vrea pe ianis hagi. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. İstanbul, türkiye) ofansif orta saha mevkinde forma giyen solak rumen futbolcudur. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Digisport'a konuşan ianis hagi, 'galatasaray sevdiğim bir kulüp. Rumen medyası, 'kral i̇stanbul'dan ilginç bir teklif aldı' şeklinde verdiği haberde hagi'nin sezon sonunda oğlu ianis ile birlikte galatasaray'a geleceğini iddia. Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm.

Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor! Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Ianis hagi, 22, from romania rangers fc, since 2020 right winger market value: Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi.

Ianis Hagi on Galatasaray transfer wanted list as Rangers ...
Ianis Hagi on Galatasaray transfer wanted list as Rangers ... from i2-prod.glasgowlive.co.uk
2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi, benim için olağanüstü bir yıldı. Presedintele clubului turc galatasaray istanbul, unal aysal, a anuntat ca il vrea pe ianis hagi. Rumen medyası, 'kral i̇stanbul'dan ilginç bir teklif aldı' şeklinde verdiği haberde hagi'nin sezon sonunda oğlu ianis ile birlikte galatasaray'a geleceğini iddia. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi, benim için olağanüstü bir yıldı. Gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi, galatasaray'ı sevdiğini ve bir gün formasını giymek istediğini söyledi. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi: Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor! Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta.

Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım.

Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta. Ianis hagi'den galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama! Digisport'a konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray, gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi'yi transfer etmek için fiorentina'ya teklif yaptı. „îmi doresc (să ajung la galata). Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor! 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Rumen medyası, 'kral i̇stanbul'dan ilginç bir teklif aldı' şeklinde verdiği haberde hagi'nin sezon sonunda oğlu ianis ile birlikte galatasaray'a geleceğini iddia. Born 22 october 1998) is a romanian professional footballer who plays mainly as an attacking midfielder for scottish club rangers and the romania. Ianis hagi, galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulundu. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım. Academia gheorghe hagi, galatasaray sk.

Academia gheorghe hagi, galatasaray sk. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Presedintele clubului turc galatasaray istanbul, unal aysal, a anuntat ca il vrea pe ianis hagi. Gheorghe hagi, ianis'i ilerleyen yıllarda galatasaray'da görecek miyiz? sorusuna ise, nerede göreceğinizi bilmiyorum. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi:

Ianis Hagi için Galatasaray'ı yakından ilgilendiren ...
Ianis Hagi için Galatasaray'ı yakından ilgilendiren ... from img1.aksam.com.tr
„îmi doresc (să ajung la galata). Presedintele clubului turc galatasaray istanbul, unal aysal, a anuntat ca il vrea pe ianis hagi. İstanbul, türkiye) ofansif orta saha mevkinde forma giyen solak rumen futbolcudur. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta. Digisport'a konuşan ianis hagi, galatasaray sevdiğim bir kulüp. €6.00m* oct 22, 1998 in istanbul, turkey. 3 yaşına kadar burada yaşadığını belirten ianis, i̇stanbul'dan ayrıldığımda 3 yaşındaydım.

Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi.

(dimarzio) işte cunyır hagi'nin oyun tarzı Galatasaray efsanesi gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi, galatasaray'ı sevdiğini ve bir gün formasını giymek istediğini açıkladı. Presedintele clubului turc galatasaray istanbul, unal aysal, a anuntat ca il vrea pe ianis hagi. Ianis hagi, 22, from romania rangers fc, since 2020 right winger market value: Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Galatasaray'ın hajduk split'i elemesi halinde uefa avrupa ligi'nde rakibi olma ihtimali bulunan glasgow rangers'ın yıldızı ianis hagi bu eşleşme hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Digisport'a konuşan ianis hagi, 'galatasaray sevdiğim bir kulüp. Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi, benim için olağanüstü bir yıldı. „îmi doresc (să ajung la galata).

Galatasaray'ın hajduk split'i elemesi halinde uefa avrupa ligi'nde rakibi olma ihtimali bulunan glasgow rangers'ın yıldızı ianis hagi bu eşleşme hakkında açıklamalarda bulundu ianis hagi. Digisport'a konuşan ianis hagi, galatasaray sevdiğim bir kulüp.

Posting Komentar

0 Komentar